Welkom op de website van FALOS-SPORT+!  


Volleybal

Lidmaatschap volleybal FALOS-SPORT+

Vanaf 1 juli 2019 (nieuw aansluitingsjaar) wordt het aansluiten (en zich verzekeren) als volleybalclub/lid bij de sportieve cel FALOS-SPORT* eenvoudiger.Voor elke aansluiting (inclusief verzekering) betaalt men dan €29 per persoon. Wie lid is van de kwb (alsmede inwonende gezinsleden) krijgt een korting en betaalt slechts €14. Dat betekent dat het huidige verplichte combilidmaatschap (eerst kwb-lid en daarna pas lid van de sportfederatie) komt te vervallen voor de volleyballers.

Concreet:

 • Iemand wil volleyballen. Deze persoon betaalt €29 aan FALOS-SPORT+. Indien de partner of een inwonend kind van deze persoon wil volleyballen, betaalt deze persoon eveneens €29 aan FALOS-SPORT+.
 • Een kwb-lid wil volleyballen. Deze persoon betaalt slechts €14 aan FALOS-SPORT+. Indien de partner of een inwonend kind van deze persoon wil volleyballen, betaalt deze persoon eveneens slechts €14 aan FALOS-SPORT+.
 • Immers, volleyballers (niet-leden) zullen onder meer Raak niet ontvangen, krijgen geen kwb-lidkaart met o.a. de heel gewaardeerde korting bij Lunchgarden en ontvangen noch het ledenvoordelenboekje noch de kwb-ledenvoordelennieuwsbrief.

  Afdelingsbesturen hebben er verder meer dan ooit baat bij stevig werk te maken van een aantrekkelijk afdelingsprogramma met boeiende en leuke activiteiten die ook de volleyballers en hun gezin kunnen boeien!

  Meer info: jonathan.goetvinck@falos.be

  Oprichten van een volleybalploeg nog nooit zo makkelijk

  Volleyballen bij FALOS-SPORT+ betekent op de eerste plaats onder vrienden zijn en je amuseren. Sporten is gezond, het brengt ambiance en het is een aantrekkelijke manier om jong volk bijeen te brengen. De nadruk ligt vooral op het vriendschappelijke en het samen zijn. Jonathan Goetvinck van FALOS-SPORT+ is op zoek naar nieuwe ploegen die graag een balletje willen slaan. Met de slogan “breng 8 vrienden (M/V/X) samen en FALOS-SPORT+ doet de rest” gaan we nieuwe volleybalploegen oprichten. We helpen je met de administratie die daarbij komt kijken en zorgen voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen één van onze bestaande ploegen. Zo kan je meteen zien hoe leuk het wel is, en hoef je je niets aan te trekken van administratieve rompslomp. Een nieuwe ploeg hoeft dus niet meteen in onze competitie in te stappen. We kunnen zelfs starten met een soort mini-competitie om de instapdrempel zo laag mogelijk te houden.

  Kwb smash

  Volleyballen in competitieverband kan in drie provincies:

  Meer info: jonathan.goetvinck@falos.be

   

  Missie

  Aansluiten en verzekeren

  Download

  Sportvakanties